Banner meest gestelde vragen DEF

1. Gaat de gemeente concreet aan de slag met dit plan en wanneer?
Er zijn de komende 4 jaren budgetten om de groenstructuur te verbeteren en herinrichtingen uit te voeren. Met deze budgetten kunnen groengebieden worden verbeterd.

2. Wat doet de gemeente met de inbreng van de inwoners bij de gebiedsbijeenkomsten?
U geeft op de kaart aan wat voor u een belangrijke plek is of wat er naar uw mening op een specifieke plek moet veranderen. Wij kunnen zo zien welke plekken door meerdere mensen belangrijk gevonden worden en welke thema’s er spelen. Alle plekken en de voorgestelde veranderingen worden vervolgens door het projectteam bekeken en gewogen. De informatie die we ophalen tijdens de bijeenkomsten en de informatie die we uit de kaart halen wordt gelegd naast de input die we krijgen van gebiedsdeskundigen en de ruimtelijke analyse die gemaakt wordt door een adviesbureau. Deze verschillende invalshoeken samen zorgen voor een goed plan.

3. Waar en wanneer worden de uitkomsten van de gebiedsbijeenkomst en de digitale kaart gepresenteerd?
Enkele weken na een gebiedsbijeenkomst worden de uitkomsten op deze website geplaatst en zullen de kaarten van de deelgebieden online worden geplaatst.

4. Kan ik nadat de gegevens online zijn geplaatst nog reageren op de plannen?
Jazeker, u kunt reageren door een reactie per brief of per mail te sturen aan de gemeente onder vermelding van Groenstructuurplan. Een vraag, opmerking of idee wordt afgewogen tegen de totale inbreng van andere bewoners, gesprekken met gebiedsexperts en de ruimtelijke analyses.

5. Waar en hoe worden komende bijeenkomsten aangekondigd?
Er wordt uiterlijk twee weken voor een gebiedsbijeenkomst een bericht geplaatst, we publiceren de bijeenkomst op www.groenstructuurstichtsevecht.nl en we plaatsen een berichtje bij het wijknieuws in de online nieuwsbrief. U kunt zich aanmelden voor de nieuwsbrief via www.stichtsevecht.nl/nieuwsbrief. De nieuwe bijeenkomsten worden ook op deze website aangekondigd. . Daarnaast informeren we ook de wijkcommissies en andere bewonersgroepen van de bewuste kernen.

6. Ontvang ik antwoord of een reactie op de punten die ik op de kaart heb gezet?
U ontvangt geen persoonlijk antwoord op uw inbreng. Wanneer u een melding wil doen over overlast of onderhoud kunt u dit doen via het meldingensysteem van de gemeente: www.stichtsevecht.nl/meldingen. We laten u dan weten wat er met uw melding is gebeurd.